Antena 3 CNN Externe A vrut să aibă o noapte erotică alături de iubita sa, dar s-a ales cu închisoare

A vrut să aibă o noapte erotică alături de iubita sa, dar s-a ales cu închisoare

A vrut să aibă o noapte erotică alături de iubita sa, dar s-a ales cu închisoare
Sursa foto: Foto: idiva.com
01 Oct 2012   •   16:05

Un profesor de înot din Marea Britanie a ajuns la închisoare, dintr-o greșeală banală. Acesta a trimis din greșeală un mesaj tuturor persoanelor din agenda sa de telefon, scrie The Sun.

Tot ce și-a dorit acesta a fost să îi trimită un mesaj erotic iubitei sale, însă s-a ales cu o condamnare de 18 luni.

Craig Evans, 24 de ani, a vrut să-i trimită un mesaj erotic iubitei lui, în care o întreba dacă vrea să facă sex cu el şi dacă preferă ca partida să fie “scurtă sau lungă”, dar a apăsat butonul greşit atunci când a trimis SMS-ul de pe telefonul său Blackberry.

Mesajul a ajuns la toate persoanele din lista lui, inclusiv la părinţi şi două eleve ale sale, de 13 şi 14 ani, care au crezut că textul le era adresat.

Bărbatul a fost ulterior arestat şi acuzat de corupere sexuală de minori, fiind condamnat, în luna iulie, la 18 luni de închisoare.

După trei luni, profesorul a făcut apel, iar avocaţii acestuia au susţinut că profesorul nu ştia să-şi folosească telefonul. Judecătorul a decis ca pedeapsa să-i fie redusă la 9 luni de închisoare, cu supendare, avand în vedere “circumstanţele neobişnuite ale incidentului”.

×
Subiecte în articol: SMS Marea Britanie inchisoare eleve
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close