Antena 3 Externe A vrut să își schimbe bebelușul, însă ce a descoperit atunci a fost groaznic. Mama a fost atât de șocată încât a părăsit camera

A vrut să își schimbe bebelușul, însă ce a descoperit atunci a fost groaznic. Mama a fost atât de șocată încât a părăsit camera

29 Iun 2017   •   18:42
A vrut să își schimbe bebelușul, însă ce a descoperit atunci a fost groaznic. Mama a fost atât de șocată încât a părăsit camera
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

O mamă a descris clipele de groază prin care a trecut, când a descoperirit faptul că fiul său a fost circumcis fără acordul ei.

Femeia, din Nottingham, a povestit că a dorit să-și schimbe fiul, însă atunci când a deschis scutecul, l-a găsi acoperit cu sânge. Mama a fost atât de șocată încât a trebuit să părăsească încăperea.
Potrivit BBC News, aceasta se luptă timp de patru ani pentru ca autoritățile să acționeze.

Trei persoane au fost arestate acum, inclusiv un bărbat în vârstă de 61 de ani, care se presupune a fi medic, pe suspiciunea de vătămare corporală gravă cu intenție.

"Am deschis scutecul și a trebuit să părăsesc încăperea pentru că m-am simțit îngrozitor", a spus mama, care nu dorește să își facă publică identiatea.

Băiatul a fost circumcis în iulie 2013 când avea trei luni. Se pare că acesta a rămas cu bunicii săi, care sunt musulmani.
Mama sa a contactat inițial serviciile sociale, apoi a poliția din Nottinghamshire, la 24 noiembrie 2014.

S-a deschis o anchetă, însă nu a fost o chestiune penală, iar cazul a fost trimis la Consiliul Medical General.
Mai târziu, mama a primit ajutor din partea grupului anti-circumcizie Men Do Complain și avocatul lider în domeniul drepturilor omului, Saimo Chahal QC, care a scris poliției din Nottinghamshire.

Potrivit Asociației Medicale Britanice, circumcizia masculină din Regatul Unit este, în general, presupusă a fi legală, cu condiția să existe un consimțământ valabil.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close