Antena 3 CNN Externe Abia învățase din nou să meargă, iar apoi adolescenta a suferit un accident grav și a rămas iar paralizată. „Toată acea muncă grea a fost făcută în zadar”

Abia învățase din nou să meargă, iar apoi adolescenta a suferit un accident grav și a rămas iar paralizată. „Toată acea muncă grea a fost făcută în zadar”

Abia învățase din nou să meargă, iar apoi adolescenta a suferit un accident grav și a rămas iar paralizată. „Toată acea muncă grea a fost făcută în zadar”
Sursa foto: Foto: Pixabay/com
07 Mar 2019   •   15:14

O adolescentă, care învățase să meargă din nou, a rămas iar paralizată în urma unui accident îngrozitor de mașină. 

Jade Almond a fost spitalizată în luna iulie a anului trecut după ce a căzut de pe un scaun și s-a lovit la cap. 

Incidentul a avut repercursiuni grave asupra tinerei de 16 ani, aceasta tremurând incontrolabil uneori și nemaiputând să meargă. Astfel, a fost obligată să renunțe și la cea mai mare pasiune a ei, fotbalul. 

Medicii au diagnosticat-o cu tulburarea neurologică funcțională și a fost nevoită să urmeze un lung tratament. 

„Ți se rupe inima când ești în această situație și știi că toată acea muncă grea a fost făcută în zadar”, a spus adolescenta, potrivit Mirror

„Aproape revenisem la normal, eram în stare să alerg, să dansez, să mă joc din nou fotbal. Eram 80% refăcută. După accidentul de mașină, totul s-a înrăutățit și acum îmi afectează tot corpul”, a a adăugat victima. 

×
Subiecte în articol: adolescenta paralizata masina
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close