Antena 3 CNN Externe Abia plecase de la petrecerea prietenei sale, când un grup de bărbați a oprit-o. Fiindcă le-a refuzat avansurile, adolescenta a fost împușcată în cap

Abia plecase de la petrecerea prietenei sale, când un grup de bărbați a oprit-o. Fiindcă le-a refuzat avansurile, adolescenta a fost împușcată în cap

Abia plecase de la petrecerea prietenei sale, când un grup de bărbați a oprit-o. Fiindcă le-a refuzat avansurile, adolescenta a fost împușcată în cap
Sursa foto: foto- Pexels
25 Apr 2019   •   14:30

O adolescentă a fost împușcată în cap cu o armă aer comprimat, în timp ce sărbătorea aniversarea unei prietene. Fata a fost lăsată cu fragmente de metal blocate în cap. 

Sadie Nicholls, în vârstă de 18 ani, și prietena ei, Charlotte, au fost atacate de un grup de bărbați, după ce le-au refuzat avansurile. 

Incidentul s-a petrecut în estul Londrei. 

Fetele tocmai plecaseră dintr-un local și după aproximativ 20 de minute, , bărbații s-au apropiat și unul dintre ei a spus „ești așa frumoasă”. 

Sadie a explicat că aceștia s-au enervat că au fost ignorați. „I-am ignorat și m-am întors cu spatele. Apoi, unul din ei și-a pus jacheta pe mine. I-am spus „Pleacă de lângă mine, lasă-ne în pace”. Lor li s-a părut amuzant și au început să râdă. 

După două minute a tras cu o armă în brațul prietenei mele. Apoi în capul meu. M-am pus pe jos și a început să-mi curgă sânge din cap”. 

Adolescenta a ajuns la spital unde a primit îngrijiri medicale, potrivit Metro

Autoritățile cercetează acest incident și îi caută pe agresori. 


 

×
Subiecte în articol: adolescenta Londra arma
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close