x close

Abuzurile cutremurătoare pe care a trebuit să le suporte o tânără mamă. Soțul nu-i dădea voie să părăsească locuința, să dețină un telefon sau să mai ia legătura cu cineva cunoscut

14 Iun 2019   •   18:01
Abuzurile cutremurătoare pe care a trebuit să le suporte o tânără mamă. Soțul nu-i dădea voie să părăsească locuința, să dețină un telefon sau să mai ia legătura cu cineva cunoscut  foto- Pexels

O femeie de 33 de ani și-a făcut curajul să vorbească despre abuzurile la care a fost supusă timp de 15 ani de soțul ei. 

Katie Royle, mamă a patru copii, a povestit că nu avea voie să părăsească casa fără partenerul ei, Richard Martin, în vârstă de 55 de ani, nu putea să folosească internetul, nu avea voie să dețină un telefon mobil. 

Femeia a dat naștere mai multor copii decât își dorea pentru că soțul ei i-a interzis să mai ia pilule contraceptive. 

Cei doi s-au întâlnit prima dată în Derbyshire, când Katie avea 16 ani, iar Martin avea 39. Comportamentul bărbatului prin care îi controla fiecare mișcare a început din momentul în care femeia a dat naștere primului copil, potrivit Mirror

Katie a fost izolată de lume timp de ani de zile. Nu a mai fost lăsată să meargă la muncă și nici să-și vadă mama, care nu și-a cunoscut niciodată nepoții. 

Se pare că bărbatul avea o atitudine nepotrivită și față de copii. Îi lua cu el la muncă și îi ținea închiși într-o dubă până termina treaba. 

În cele din urmă, femeia a ajuns pe mâna medicilor specialiști și astfel a reușit să ia decizia de a ieși din relația care-i distrugea viața. 

Citeşte mai multe despre:

femeie mama copii internet telefon
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati