Antena 3 CNN Externe Accident de tren în Italia: Cel puțin 20 morți și 35 de răniți - VIDEO

Accident de tren în Italia: Cel puțin 20 morți și 35 de răniți - VIDEO

Accident de tren în Italia: Cel puțin 20 morți și 35 de răniți - VIDEO
Sursa foto: Foto: captura youtube.com
de M.Z.    |    12 Iul 2016   •   15:50

UPDATE 15.50 - Cel puţin 20 persoane au murit și minim 35 sunt rănite marţi, în sudul Italiei, în urma unei coliziuni între două trenuri, relatează agențiile de presă internaționale, citate de News.ro.

UPDATE 15.05 - Bilanțul accidentului de tren din Italia a crescut la cel puțin 12 morți și zeci de răniți, potrivit corespondentului Antena 3.

Din primele informații, este posibil ca accidentul să fi fost cauzat de o eroare umană.

MAE vrea să afle dacă sunt și români printre victime.

----------------------------

Știrea inițială 14.40

Cel puţin zece oameni au murit şi alte câteva zeci au fost răniţi marţi după ce două trenuri de pasageri au intrat în coliziune în sudul Italiei, relatează Reuters şi AFP, potrivit agerpres.ro.

Conform poliţiei, accidentul s-a produs pe un segment de cale ferată dintre localităţile Corato şi Andria, în apropiere de oraşul Bari, pe coasta Mării Adriatice. 

Potrivit imaginilor filmate din aer, cele două trenuri regionale formate din câte patru vagoane fiecare s-au lovit frontal şi în ambele părţi au fost împrăştiate fragmente. 

Un martor a povestit pentru Il Mattino că "unele vagoane sunt complet distruse, iar echipele de salvare scot oameni de sub rămăşiţe". 

Această linie unică de cale ferată, care trece pe la nord-vest de Bari, este folosită zilnic de peste 200 de trenuri. În prezent au loc lucrări pentru construcţia unei noi linii pentru a reduce tocmai probabilitatea ciocnirii trenurilor.

×
Subiecte în articol: morti accident tren
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close