Antena 3 CNN Externe Accident feroviar grav, în Italia: Cel puţin trei morți și peste 100 de răniți - VIDEO. Anunţul făcut de ministrul român de Externe

Accident feroviar grav, în Italia: Cel puţin trei morți și peste 100 de răniți - VIDEO. Anunţul făcut de ministrul român de Externe

Accident feroviar grav, în Italia: Cel puţin trei morți și peste 100 de răniți - VIDEO. Anunţul făcut de ministrul român de Externe
Sursa foto: Foto: Twitter
de M.Z.    |    25 Ian 2018   •   13:08

UPDATE 13.08 - Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, a asigurat joi, în ședința de guvern, că nu există în prezent nicio informație potrivit căreia s-ar afla vreun român victimă în urma accidentului feroviar din Italia.

”Nu există români în accidentul de tren”, a spus ministrul Meleșcanu.

UPDATE 12.03 - Bilanțul accidentului feroviar din Italia a crescut la trei morți, cel puțin 10 persoane grav rănite și circa 100 de răniți ușor.

Ruta pe care a avut loc accidentul este una extrem de tranzitată și de români, iar MAE spune că, până în prezent, nu are informații în acest sens.

Potrivit corespondentului Antena 3, s-au terminat operațiunile de salvare, astfel că toate victimele prinse între fiarele contorsionate au fost descarcerate.

UPDATE 11.01 - Presa italia spune că numărul victimelor ar fi de aproape 100, în urma accidentului feroviar.

În zonă, locuiesc foarte mulți români.

Din primele date, accidentul feroviar s-ar fi produs din cauza unor defecțiuni la macaz.

----------------------------

Știrea inițială 10.39

Cel puţin două persoane au murit şi alte 10 au fost rănite, joi, după ce un tren a deraiat în Italia, în apropierea oraşului Milano. Accidentul feroviar a avut loc la ora locală 7 (8, ora României).

Mai multe ambulanțe și echipaje de descarcerare au ajuns la fața locului.

Trenul efectua o cursă între oraşele Milano şi Cremona, iar până acum nu se știe cauza accidentului.

MAE: Nu avem informații despre români victime

Reprezentanții Ministerului de Externe au declarat joi, la Antena 3, că, până în acest moment, nu au informații despre cetățeni români care ar putea fi printre victimele accidentului feroviar.

Numărul de urgență la care puteți suna dacă aveți informații despre acest caz este +39 366 108 1444.

×
Subiecte în articol: morti accident feroviar accident
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close