Antena 3 CNN Externe Accident feroviar la New York, soldat cu şapte morţi şi 12 răniţi

Accident feroviar la New York, soldat cu şapte morţi şi 12 răniţi

Accident feroviar la New York, soldat cu şapte morţi şi 12 răniţi
de S.T.    |    04 Feb 2015   •   09:49

Cel puţin şapte persoane au murit, iar alte 13 au fost rănite după ce un tren de navetişti a lovit o maşină SUV la nord de New York şi a luat foc, scrie Le Monde.
   
Purtătorul de cuvânt al Autorităţii metropolitane pentru transport, Aaron Donovan, a declarat că trenul a lovit vehiculul aflat pe şina de cale ferată în apropiere de oraşul Valhalla în jurul orei locale 18.30 (01.30 ora României), relatează presa americană.
   
Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat în cursul unei conferinţe de presă că şapte persoane au murit, dintre care şase pasageri ai trenului şi şoferul maşinii. Donovan a precizat că alte 13 au fost rănite şi transportate la spital, dintre care 12 prezintă răni grave.
   
Trenul asigura legătura între Grand Central şi nordul aglomeraţiei newyorkeze şi plecase din staţie la ora 17.45 (00.45 ora României) având 800 de persoane la bord. Vehiculul a rămas blocat pe şina de cale ferată din motive încă necunoscute. Deşi barierele de securitate au fost ridicate şi şoferiţa a încercat să întoarcă maşina, impactul nu a putut fi evitat.

×
Subiecte în articol: New York accident feroviar
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close