Antena 3 CNN Externe Şapte morți și peste 50 de răniți, după ce un tramvai s-a răsturnat. Vatmanul a fost arestat. Imagini de la fața locului

Şapte morți și peste 50 de răniți, după ce un tramvai s-a răsturnat. Vatmanul a fost arestat. Imagini de la fața locului

Şapte morți și peste 50 de răniți, după ce un tramvai s-a răsturnat. Vatmanul a fost arestat. Imagini de la fața locului
Sursa foto: Foto: Twitter
09 Noi 2016   •   15:43

Şapte morți și peste 50 de răniți, după ce un tramvai s-a răsturnat în Croydon, sudul Londrei. Accidentul a avut loc la ora șase dimineața, într-un tunel. Vehiculul a sărit de pe linie și s-a răsturnat. Circulația în zonă a fost blocată.

Update: Şapte persoane au murit în gravul accident petrecut în Croydon, sudul Londrei. Alte 50 de persoane au fost rănite, opt dintre acestea sunt în stare foarte gravă, iar medicii sunt rezevaţi în ceea ce priveşte şansele lor de supravieţuire. Pasagerii au rămas prinşi în vagoane ore întregi.

Update:  ”Pot să vă confirm că arestarea are legătură cu incidentul din Croydon. Din păcate, cinci persoane au murit ca urmare a accidentului. Mai bine de 50 de persoane au fost duse la spitale cu răni”, a declarat purtătorul de cuvânt de la British Transport Police.

Update: Serviciul de ambulanță din Londra a confirmat că 51 de persoane au fost duse la spitale din capitala Angliei. La ”St George” sunt tratate 20 de persoane, dintre care patru sunt în stare gravă.

 

Robin Smith, asistentul șef al British Transport Police (BTP) a declarat la rândul său: ”Un număr de oameni au fost duși la spital cu răni. Din păcate credem că avem și ceva pierderi de vieți. Este prea devreme să vă confirm numărul lor. Vatmanul tramvaiului a fost arestat”.

 

Update: Două persoane sunt în continuare blocate în tramvaiul care s-a răsturnat în Croydon, sudul Londrei. Circulația este oprită între Reeves Corner și Addington Village, au anunțat polițiștii.

Știre inițială: 40 de persoane au fost rănite și alte cinci au rămas blocate, după ce un tramvai s-a răsturnat în Croydon, sudul Londrei, potrivit serviciului de urgență.

Accidentul a avut loc la ora șase dimineața, într-un tunel, iar pompierii spun că a fost un ”incident serios”. Din primele informații se pare că a tramvaiul a sărit de pe linie și apoi s-a răsturnat. Polițiști, pompieri și echipaje ale ambulanței s-au deplasat la fața locului. Oamenii au fost sfătuiți să evite zona.

Hannah Collier, o persoană care locuiește în apropierea locului unde s-a întâmplat accidentul, a povestit ce a auzit în acel moment. ”Eram în pat și mă uitam la alegeri când am auzit un ygomot puternic. Am crezut că este vântul. Apoi am auzit oamenii țipând  și sosind echipajele de urgență. Mai târziu am văzut cel puțin o persoană cărată pe targă”.

 

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close