Antena 3 CNN Externe Accident teribil pe o autostradă din Ungaria: Un român mort și 3 răniți, după ce un microbuz înmatriculat în România s-a răsturnat

Accident teribil pe o autostradă din Ungaria: Un român mort și 3 răniți, după ce un microbuz înmatriculat în România s-a răsturnat

Un șofer în vârstă de 66 de ani, a zburat prin parbriz și a murit, după ce microbuzul pe care îl conducea a intrat într-un șanț, pe autostrada M3 din Ungaria.

Accident teribil pe o autostradă din Ungaria: Un român mort și 3 răniți, după ce un microbuz înmatriculat în România s-a răsturnat
Sursa foto: Info Trafic
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mai 2023   •   13:43

Un microbuz înmatriculat în Satu Mare a fost implicat într-un grav accident care a avut loc ieri, pe autostrada M3 din Ungaria, între Füzesabony și Szihalom.

Unul dintre pasageri, un bărbat în vârstă de 66 de ani, a murit după ce, în urma impactului, a fost proiectat prin parbriz în afara microbuzului. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Alte trei persoane au fost rănite, printre care una în stare gravă.

Accidentul a avut loc luni, la ora 11:30, pe autostrada M3 din Ungaria, între localitățile Füzesabony și Szihalom.

Citește și: O fată de 19 ani a murit după ce a fost călcată de tren, într-un tunel pe calea ferată, în Bumbeşti-Jiu

Potrivit Info Trafic, microbuzul de transport persoane se îndrepta spre Nyíregyháza când a suferit o avarie la una dintre anvelope, iar șoferul a pierdut controlul volanului și a ajuns cu autovehiculul în șanț.

Trei persoane, spun autoritățile din țara vecină, au fost rănite, dintre care una este în stare gravă, iar în sprijin a fost chemat și elicopterul medical.

În total, cinci persoane se aflau în microbuz în momentul producerii accidentului.

×
Subiecte în articol: Ungaria autostrada M3 roman mort
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close