Antena 3 CNN Externe ACCIDENT ORIBIL. Un camion a intrat în coliziune cu un tren. O persoană a murit şi 3 sunt în stare critică

ACCIDENT ORIBIL. Un camion a intrat în coliziune cu un tren. O persoană a murit şi 3 sunt în stare critică

ACCIDENT ORIBIL. Un camion a intrat în coliziune cu un tren. O persoană a murit şi 3 sunt în stare critică
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
12 Oct 2013   •   09:28
Un camion a intrat în coliziune cu un tren de pasageri, vineri după-amiază, în estul statului american West Virginia, soldându-se cu un mort şi cel puţin 60 de răniţi, potrivit postului local de televiziune WDTV, scrie Mediafax.
 
Serviciile de urgenţă au anunţat că accidentul s-a produs în jurul orei locale 13.30, în apropiere de frontiera comitatului Randolph. Şoferul camionului nu a reuşit să frâneze şi a lovit acest tren care transporta turişti. Două vagoane ale trenului au deraiat şi s-au răsturnat. 

Şoferul camionului, Danny Kimble, a murit pe loc. Potrivit poliţiei, 66 de persoane au suferit leziuni, care însă nu le pun viaţa în pericol. Totuşi, serviciile de urgenţă au anunţat că cel puţin trei dintre persoanele rănite se află în stare critică.
Guvernatorul statului West Virginia, Earl Ray Tomblin, a declarat că administraţia sa depune toate eforturile posibile pentru a le oferi victimelor şi serviciilor de urgenţă asistenţa necesară.
"Prin gândurile şi rugăciunile noastre suntem alături de cei implicaţi în acest accident", a adăugat el.
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close