Antena 3 CNN Externe Accident pe o plajă din Tenerife. Două femei au murit strivite, după o alunecare de teren (VIDEO)

Accident pe o plajă din Tenerife. Două femei au murit strivite, după o alunecare de teren (VIDEO)

Accident pe o plajă din Tenerife. Două femei au murit strivite, după o alunecare de teren (VIDEO)
Sursa foto: tenerife
02 Noi 2009   •   14:13

Clipe de groază pe o plajă din Tenerife. Două femei au murit strivite şi alte 6 persoane au fost rănite după prăbuşirea unei faleze. Bucăţi de stâncă au căzut de la o înălţime de 40 de metri şi au surprins mai mulţi oameni care se aflau în zonă.

Dezastrul s-a produs pe insula Tenerife, o destinaţie de vacanţă populară atât printre spanioli cât şi printre străini, chiar şi în acest sezon. Locul incidentului, Plaja Giganţilor, este apreciat, între altele, şi pentru decorul spectaculos al falezei de piatră. Deşi plaja fusese clasificată drept periculoasă, peste 200 de persoane veniseră aici să profite de vremea bună. Blocuri de stâncă au început să se desprindă de pe faleză, iar plaja a fost practic îngropată pe o porţiune de 100 de metri.

Una din victime era o localnică de 34 de ani iar cealaltă - o turistă britanică de 57 de ani. Alte şase persoane au fost rănite. Peste o sută de oameni au căutat ore în şir printre stânci, ca să fie siguri că nu există şi alte victime. Martorii spun că tragedia putea fi prevenită.

Accidentul este cel mai grav de acest gen, produs în Spania în ultimii 20 de ani.



Antena 3

×
Subiecte în articol: victime
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close