Antena 3 CNN Externe Aceasta este cea mai înfricoşătoare imagine pe care o poţi vedea. Ce se întâmplă cu omul care urcă aici

Aceasta este cea mai înfricoşătoare imagine pe care o poţi vedea. Ce se întâmplă cu omul care urcă aici

Aceasta este cea mai înfricoşătoare imagine pe care o poţi vedea. Ce se întâmplă cu omul care urcă aici
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk via VIMEO
de O.P.    |    28 Feb 2012   •   10:42

Pentru că eutanasia nu este legală, oamenii care vor să curme suferinţa apropiaţilor lor care trec prin chinuri groaznice pot alege o singură călătorie cu Roller Coaster-ul Morţii.

Construcţia morbidă este opera unui lituanian, care a reuşit să pună în practică un concept foarte controversat. Atunci când urcă la bordul acestui Roller Coaster omul trece prin sentimente unice: de la euforie şi exaltare, la pierderea cunoştinţei şi apoi deces.

"Este o modalitate foarte uşoară, este un drum care tranzitează podul şubred dintre viaţă şi moarte. Astfel trecerea în nefiinţă este făcută într-un mod plăcut, uşor, fără dureri şi chinuri", a declarat Julijonas Urbonas.

"Cine urcă aici trebuie să ştie că va întâmpina moartea printr-o celebrare a vieţii, pentru că pe culmile cele mai înalte ale roller coaster-ului viaţa nu a avut niciodată un gust mai bun", a continuat inventatorul.

Această învenţie a atras ca un magnet reacţiile a milioane de oameni care sprijină dreptul la viaţă şi care cred că numai Dumnezeu are dreptul de a lua viaţa cuiva.



×
Subiecte în articol: inventii eutanasie
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close