Antena 3 CNN Externe Această fată frumoasă a MURIT după ce a făcut un lucru extrem de popular printre tineri. Înainte, postase pe Facebook poza asta

Această fată frumoasă a MURIT după ce a făcut un lucru extrem de popular printre tineri. Înainte, postase pe Facebook poza asta

Această fată frumoasă a MURIT după ce a făcut un lucru extrem de popular printre tineri. Înainte, postase pe Facebook poza asta
de P.I.    |    25 Apr 2013   •   07:10

Federica Iamatteo era o tânără mereu veselă, cu zâmbetul pe buze şi iubea viaţa mai mult decât orice. Însă în această duminică, drumul ei s-a încheiat brusc, lăsând în urmă o mulţime de semne de întrebare şi o durere imensă pentru părinţi şi prieteni.

Săptămâna trecută, Federica a mers la un salon pentru a-şi face un tatuaj în zona spatelui, însă de cum a ajuns acasă a început să se simtă rău.

Tânăra acuza dureri de spate, dar părinţii ei au pus durerile pe seama tatuajului proaspăt făcut. Sâmbătă dimineaţa starea ei de sănătate s-a agravat atât de mult, încât şi-a pierdut cunoştinţa.

În momentul în care părinţii au dus-o la spitalul de urgenţă din Milano, medicii le-au spus că Federica a murit. Pentru că moartea ei este una inexplicabilă, părinţii au cerut să i se facă o autopsie.

Între timp, poliţiştii au descins şi la salonul de tatuaje unde a mers Federica, aceasta fiind cea mai probabilă cauză a decesului.

Înainte de a muri, tânăra a postat pe Facebook această poză cu mesajul: "Iubesc viaţa!"


×
Subiecte în articol: decese tatuaje
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close