x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Această femeie a reușit să își mărească averea cu șase miliarde de dolari, în șapte zile. Cum a fost posibil acest lucru

de 14 Ian 2018   •   08:21
Această femeie a reușit să își mărească averea cu șase miliarde de dolari, în șapte zile. Cum a fost posibil acest lucru 127
Foto: Pixabay.com

Cea mai bogată femeie din China, Yang Huiyan, şi-a mărit averea cu 6,1 miliarde de dolari în şapte zile de tranzacţii bursiere, creşterea fiind a doua ca mărime în acest an după cea înregistrată de fondatorul Amazon.com, Jeff Bezos.

Începând cu luna ianuarie, averea acţionarului majoritar al Country Garden Holdings CO. a crescut până la 29,7 miliarde de dolari. Averea fondatorului Amazon a crescut cu 6,6 miliarde de dolari anul acesta iar potrivit datelor publicate de Indicele Milionarilor emis de Bloomberg, averea totală a lui Bezos este de aproximativ 108 miliarde de dolari.

Boom-ul imobiliar din China a umplut „buzunarele” câtorva dintre marii magnaţi ai naţiunii în ultimii ani, inclusiv Hui Ka Yan, preşedintele grupului de dezvoltatori China Evergrande şi Wang Jianlin, care conduce Dalian Wanda Group Co.

Acţiunile Country Garden au crescut cu 24% în acest an până pe 10 ianuarie, înainte de a reduce câteva câştiguri joi. Acţiunile au crescut mai mult de patru ori în ultimul an, capital.ro.
 

sati