Antena 3 CNN Externe Această tânără a fost prinsă în incendiul uriaș din Londra. A scris pe Twitter: „Nu-mi pot părăsi casa pentru că voi muri din cauza fumului!” Ce a urmat

Această tânără a fost prinsă în incendiul uriaș din Londra. A scris pe Twitter: „Nu-mi pot părăsi casa pentru că voi muri din cauza fumului!” Ce a urmat

Această tânără a fost prinsă în incendiul uriaș din Londra. A scris pe Twitter: „Nu-mi pot părăsi casa pentru că voi muri din cauza fumului!” Ce a urmat
Sursa foto: Foto: twitter.com/rsrzy
de S.T.    |    14 Iun 2017   •   12:07

O tânără care a fost prinsă în incendiul uriaș din Londra a scris pe contul său de Twitter mai multe mesaje.

Femeia, al cărei cont Twitter este @rsrzy, a postat primul ei tweet în jurul orei 1:40 spunând că a fost „blocată în acest bloc”, ca răspuns la un tweet de la un privitor.

„Nu-mi pot părăsi casa pentru că voi muri din cauza fumului”, a continuat ea, potrivit Mirror.

O oră mai târziu, ea a postat un alt mesaj. Femeia a spus că oamenii au sărit de la ferestre în încercarea de a scăpa de flăcări.

„Nu știu ce să fac. Sunt blocată în bloc. Panicată pentru că oamenii au sărit pe fereastră și nu pot să-mi părăsesc casa deloc”.

Ea a postat mai târziu un nou mesaj și a spus că a reușit să iasă din clădire în siguranță.

Un incendiu devastator a cuprins o clădire de locuințe din vestul Londrei, martorii declarând că flăcările au acaparat toate cele 24 de etaje. În total, 200 de pompieri au fost chemați să lupte cu flăcările în cursul nopţii de marţi spre miercuri, au anunţat serviciile de prim-ajutor, potrivit AFP. 

Zeci de persoane au fost rănite. Șefa departamentului de pompieri din Londra, Dany Cotton, a spus că există persoane decedate în incendiu, însă nu poate preciza numărul din cauza complexității intervenței.

 

×
Subiecte în articol: Twitter incendiu londra
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close