Antena 3 CNN Externe Acesta este noul procuror al Crimeii. Vladimir Putin a "uns-o" în funcţie: "Crimeea merită libertatea pe care numai Rusia ne-o poate da"

Acesta este noul procuror al Crimeii. Vladimir Putin a "uns-o" în funcţie: "Crimeea merită libertatea pe care numai Rusia ne-o poate da"

Acesta este noul procuror al Crimeii. Vladimir Putin a "uns-o" în funcţie: "Crimeea merită libertatea pe care numai Rusia ne-o poate da"
de O.P.    |    14 Mar 2014   •   06:42

Curtea Supremă din Crimeea, sub atenta baghetă a liderului de la Kremlin, a numit-o pe Natalia Poklonskaya în funcţia de procuror şef. În momentul în care a fost numită în funcţie, a apărut la televiziunea din Crimeea şi a dat un interviu reporterilor.

Natalia a spus că noii conducători de la Kiev sunt nişte "diavoli care s-au născut din cenuşă".

"Eu am locuit chiar lângă Euromaidan, iar fumul de la cauciucurile arse mă îneca. Oamenii acţionează ca o turmă, dacă unul face ceva, toţi se iau după el. Rusia este singura salvare, iar Crimeea merită libertatea pe care numai Rusia ne-o poate oferi. Referendumul din 16 martie este o modalitate de a ne exprima şi exercita această libertate", a declarat frumoasa blondă în vârstă de 33 de ani.

Natalia a fost implicată în mai multe cazuri controversate de corupţie, în care au apărut nume sonore din politica ucraineană.


×
Subiecte în articol: Crimeea conflict crimeea
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close