Antena 3 CNN Externe Aceste fotografii i-au adus un verdict necruţător. Din cauza ei un bărbat a fost nenorocit pe viaţă

Aceste fotografii i-au adus un verdict necruţător. Din cauza ei un bărbat a fost nenorocit pe viaţă

Aceste fotografii i-au adus un verdict necruţător. Din cauza ei un bărbat a fost nenorocit pe viaţă
de O.P.    |    25 Oct 2012   •   09:05

Îi plăcea să se distreze, iar atunci când avea nevoie de senzaţii tari apela la alcool. Asta s-a întâmplat şi în seara zilei de duminică, atunci când a provocat un grav accident pe unul din cele mai circulate bulevarde din Moscova.

Christina Belyakov Andreevna s-a urcat băută la volanul maşinii sale sport şi a făcut praf alte şase maşini care circulau regulamentar. Mai grav este faptul că a distrus pentru totdeauna viaţa unui motociclist, pe care l-a accidentat foarte rău. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, fiindu-i amputat piciorul drept.

Potrivit martorilor, tânăra de 21 de ani avea în maşină mai multe sticle de vodkă, şi chiar în timp ce conducea consuma alcool.

Tânăra a fost reţinută pentru 48 de ore şi a fost acuzată de vătămare corporală şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Motociclistul este Andrei Bolotov, patronul uneia din cele mai mari companii petroliere din Rusia. Bărbatul de 40 de ani se află încă în stare foarte gravă la spital, iar medicii au un pronostic rezervat.



×
Subiecte în articol: teribilism la volan
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close