Antena 3 CNN Externe Activistele FEMEN au protestat şi au fugit de poliţiştii din Paris. Unul dintre ei a fost "intimidat" şi a căzut în faţa fetelor pe jumătate goale

Activistele FEMEN au protestat şi au fugit de poliţiştii din Paris. Unul dintre ei a fost "intimidat" şi a căzut în faţa fetelor pe jumătate goale

Activistele FEMEN au protestat şi au fugit de poliţiştii din Paris. Unul dintre ei a fost "intimidat" şi a căzut în faţa fetelor pe jumătate goale
28 Oct 2014   •   14:11

Grupul de feministe din FEMEN au organizat un marş de protest pe străzile Parisului, care ulterior s-a transformat într-un veritabil maraton cu forţele de ordine.

În imagini se observă cum femeile la bustul gol aleargă pentru a nu fi prinse de poliţişti şi îi fentează pe aceştia cu mişcări subtile, specifice unui fotbalist profesionist.

Unul dintre poliţişti, uşor tulburat de "amploarea" evenimentelor se împiedică şi cade, lovindu-se de un perete. Nu se ştie exact cauza, dar se pare că femeile pe jumătate dezbrăcate au reuşit să-i pună în dificultate pe agenţii bărbaţi, în timp ce colegele lor în uniformă au acţionat ca la carte.

Membrele FEMEN au manifestat în faţa Palatului de Justiţie din Paris pentru a protesta împotriva arestării unei alte activiste, Iana Zhdanova.
Aceasta a fost arestată la data de 15 octombrie şi amendată cu 1500 de euro după ce a distrus statuia de ceară a lui Vladimir Putin, din muzeul Grevin.

Vigilenţa forţelor de ordine a revenit în parametrii normali şi peste 20 de participante la miting au fost reţinute.

 

×
Subiecte în articol: FEMEN paris
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close