Antena 3 CNN Externe Activistele FEMEN l-au atacat pe Dominique Strauss-Kahn: "Acum e rândul tău să fii f*%^#!" (VIDEO)

Activistele FEMEN l-au atacat pe Dominique Strauss-Kahn: "Acum e rândul tău să fii f*%^#!" (VIDEO)

Activistele FEMEN l-au atacat pe Dominique Strauss-Kahn: "Acum e rândul tău să fii f*%^#!" (VIDEO)
10 Feb 2015   •   16:32

Grupul de activiste FEMEN a reuşit din nou să atragă atenţia asupra sa după ce l-au atacat de data aceasta pe fostul şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn.

Fetele la bustul gol au încercat să oprească maşina lui DSK, care se pregătea să intre în curtea tribunalului care judecă mai multe acuzaţii cu conotaţii sexuale la adresa lui.

Fetele, care nu purtau decât jeanşi în această după amiază rece din Lille, aveau scrise pe pieturile goale diverse mesaje. Când au observat maşina cu care se deplasa învinuitul, ele au încercat să se agaţe de maşină şi să ţipe la el, numindu-l "vinovat", "proxenet". "E rândul tău acum să fii fu%#t"

Poliţiştii au intervenit cu promptitudine şi au reuşit să pună rapid capăt protestului.


Fost ministru al Finanţelor francez şi fost lider al FMI, Dominique Strauss-Kahn, în vârstă de 65 de ani, este în cea de-a doua săptămână de proces în care este acuzat că a apelat la serviciile prostituatelor de lux, la petreceir private organizate în Paris, Bruxelles şi Washington. El va avea la dispoziţie trei zile în care să-şi expună depoziţia şi se va confrunta în sala de judecată cu două dintre femeile angajate de el să participe la orgiile sexuale.

 

Potrivit presei din Hexagon, Strauss-Kahn va pleda nevinovat şi va susţine că actele sexuale au fost cu consimţămănt, fără însă să ştie că fetele erau de fapt escorte de lux.
Ancheta penală împotriva sa a fost deschisă în 2013, iar la capătul acesteia DSK a fost acuzat de "proxenetism agravant".

Fostul şef al FMI a fost arestat în vara anului 2011, după ce a fost acuzat că agresat sexual o menajeră (Nafissatou Diallo) în camera hotelului din New York, în care acesta era cazat.
Tribunalul american a respins atunci rechizitoriul formulat de către procurori, menţionând că probele sunt insuficiente.
Oricum, cazul de atunci a dus la discreditarea lui Strauss-Kahn, el fiind cel care în acea perioadă conducea Fondul Monetar Internaţional.
La scurt timp, a demisionat din această funcţie.


×
Subiecte în articol: Dominique Strauss-Kahn
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close