Antena 3 CNN Externe Actorul britanic Julian Sands, dispărut pe munte în timpul unei excursii în sudul Californiei

Actorul britanic Julian Sands, dispărut pe munte în timpul unei excursii în sudul Californiei

Actorul britanic Julian Sands, în vârstă de 65 de ani, a fost identificat ca fiind excursionistul dispărut săptămâna trecută în munții San Gabriel.

Actorul britanic Julian Sands, dispărut pe munte în timpul unei excursii în sudul Californiei
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    19 Ian 2023   •   08:25

Poliția a declarat că echipele de salvare terestre au fost retrase de pe munte la sfârșitul săptămânii trecute din cauza riscului de avalanșă, dar căutările continuă cu drone și elicoptere.

Sands este cunoscut pentru roluri în filme populare și drame TV, inclusiv „A Room With A View”, „24” și „Smallville”.

Într-o declarație transmisă agenției de presă AP, departamentul șerifului din comitatul San Bernardino a precizat că Sands a fost dat dispărut vineri, 13 ianuarie, în jurul orei locale 19:30.

Echipele de căutare și salvare ale departamentului "au răspuns și au început căutările", a adăugat acesta, dar au fost îngreunate de avertizările de vreme severă și de condițiile de pe traseu.

"Cu toate acestea, continuăm să căutăm cu elicopterul și dronele atunci când vremea ne permite", se arată în comunicat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Poliția a adăugat că căutările la sol vor fi programate atunci când vremea se va îmbunătăți și condițiile vor fi mai sigure pentru echipele de salvare.

Forțele de ordine au declarat că au răspuns la 14 apeluri pe Muntele Baldy și în zona înconjurătoare în ultimele patru săptămâni și au avertizat excursioniștii să "se gândească de două ori și să țină cont de avertismente" pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile.

Sands locuiește în Los Angeles din 2020 și a apărut cel mai recent în drama „Benediction”, în care a jucat și Peter Capaldi.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close