Antena 3 CNN Externe Un actor canadian a murit în urma operațiilor estetice în valoare de 220.000 de dolari pentru a semăna cu un idol K-pop

Un actor canadian a murit în urma operațiilor estetice în valoare de 220.000 de dolari pentru a semăna cu un idol K-pop

Un actor canadian a decedat în urma unei complicații provocate de operațiile estetice pe care le-a efectuat pentru a semăna cu un superstar sud-coreean, Jimin din formația BTS.

Un actor canadian a murit în urma operațiilor estetice în valoare de 220.000 de dolari pentru a semăna cu un idol K-pop
Sursa foto: Twitter I Naija_PR
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Apr 2023   •   22:09

Saint Von Colucci, în vârstă de 22 de ani, ar fi urmat să joace rolul lui Jimin într-un serial produs de o platformă de streaming din SUA.

Colucci a suferit un lifting facial, o operație la nas, lifting al ochilor și sprâncenelor, o reducere a buzelor și a introdus implanturi la maxilar, toate intervențiile având un cost de aproximativ 220.000 de dolari.

După o operație în Coreea de Sud, în care i-au fost îndepărtate implanturile de maxilar, Colucci a suferit o infecție periculoasă și a decedat după ce a fost intubat.

Eric Blake, reprezentantul actorului, a declarat că acesta era foarte nesigur în privința aspectului său și că dorea să semene cu Jimin, însă fusese informat despre riscurile intervențiilor estetice.

Citește și: A murit actorul Paul Grant, cunoscut pentru rolurile din Harry Potter și Star Wars | Avea 56 de ani

Colucci locuia în Coreea de Sud din 2019, iar în 2022 a fost distribuit în serialul coreean Pretty Lies, care urmează să fie lansat la sfârșitul acestui an.

×
Subiecte în articol: actor canadian a murit operatii estetice
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close