Antena 3 CNN Externe Actorul Paul Rudd, desemnat de revista People ”cel mai sexy bărbat în viață”

Actorul Paul Rudd, desemnat de revista People ”cel mai sexy bărbat în viață”

Actorul Paul Rudd a fost desemnat de revista People ”cel mai sexy bărbat în viață”. Acesta s-a declarat suprins de nominalizare și a glumit pe seama acesteia.

Actorul Paul Rudd, desemnat de revista People ”cel mai sexy bărbat în viață”
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    10 Noi 2021   •   13:28

Paul Rudd se alătură unor nume celebre care au primit această distincție, ca Idris Elba, George Clooney și Bradley Cooper.

Actorul are 52 de ani și o carieră de peste 30 de ani. El a devenit cunoscut după rolul iubitului lui Phoebe în comedia „Friends”. Ulterior, a avut roluri mai importante, în comedii precum „Knocked Up”, l-a interpretat pe Ant-Man în filmul cu supereroi Marvel, urmat de apariții în „ Captain America: Civil War” și „Avengers: Endgame”, scrie Reuters.

Rudd s-a declarat suprins de această onoare. Același lucru l-a spus și despre soția sa, Julie, cu care este căsătorit de 18 ani.

 "Sunt conştient, suficient pentru a şti că atunci când oamenii vor auzi că sunt ales pentru asta vor spune: "Ce?", a declarat el pentru People.

 "Ea a fost uluită", a povestit actorul, descriind reacţia soţiei sale. "După câteva chicoteli şi şoc, ea a zis: "O, au nimerit-o bine". Ceea ce a fost foarte drăguţ", a adăugat.

Actorul a și glumit pe seama acestei desemnări, spunând că se așteaptă ca viața să i se schimbe radical: "sper că acum că voi fi în sfârşit invitat la unele dintre acele dineuri sexy cu Clooney, Pitt şi B. Jordan. Şi cred că voi fi pe mult mai multe iahturi."

Actorul este tatăl a doi copii și urmează să joace în "Ghostbusters: Afterlife" şi în serialul TV "The Shrink Next Door".

×
Subiecte în articol: Paul Rudd desemnare actor
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close