Antena 3 CNN Externe Actorul francez Gerard Depardieu a sosit în Rusia, pentru o întrevedere cu preşedintele Vladimir Putin

Actorul francez Gerard Depardieu a sosit în Rusia, pentru o întrevedere cu preşedintele Vladimir Putin

Actorul francez Gerard Depardieu a sosit în Rusia, pentru o întrevedere cu preşedintele Vladimir Putin
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
05 Ian 2013   •   19:23

Actorul francez Gerard Depardieu a sosit sâmbătă în Rusia, pentru o întrevedere cu preşedintele Vladimir Putin, care i-a acordat cetăţenia rusă, informează AFP.
   
"Domnul Depardieu a sosit la Soci (pe litoralul Mării Negre) într-o vizită privată. În cursul serii se va întâlni cu preşedintele Vladimir Putin", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.
   
Întrebat dacă actorul ar putea primi cu această ocazie paşaportul rus, Peskov a precizat: "Nu excludem această posibilitate".
   
Vladimir Putin i-a acordat joi cetăţenia rusă actorului francez Gérard Depardieu, care a decis să plece din Franţa în semn de protest faţă de creşterea impozitelor pentru cetăţenii bogaţi.
   
Gérard Depardieu, un star al cinematografiei franceze, a anunţat că decizia Consiliului Constituţional (CC) francez de anulare a legii privind cota de impozitare de 75% impusă bogaţilor "nu schimbă cu nimic" decizia sa de a se muta în Belgia şi a cere cetăţenie rusă.
   
Mutarea lui Gérard Depardieu la Néchin, un sat belgian din apropiere de frontiera franceză cunoscut pentru că găzduieşte emigranţi bogaţi, a provocat polemici vehemente în Franţa.

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close