Antena 3 CNN Externe Actorul și cântărețul american David Cassidy, diagnosticat cu demență

Actorul și cântărețul american David Cassidy, diagnosticat cu demență

Actorul și cântărețul american David Cassidy, diagnosticat cu demență
Sursa foto: Foto: Facebook
21 Feb 2017   •   07:52

Actorul și cântărețul american David Cassidy, cel mai cunoscut pentru rolul Keith Partridge din show-ul anilor '70 "The Partidge Family", a fost diagnosticat cu demență, a declarat el pentru revista People, relatează marți DPA.

"Nu acceptam acest lucru, dar o parte din mine a știut mereu că asta se va întâmpla", a spus fostul idol al adolescenților americani într-un interviu publicat luni în ediția online.

El a spus că bunicul și mama lui au suferit și ei de această boală și că a luat decizia de a întrerupe turneele de muzician pentru a se concentra asupra sănătății sale.

"Vreau să mă concentrez asupra a ceea ce sunt, ceea ce sunt și ceea ce am fost fără alte distrageri. Vreau să iubesc. Vreau să mă bucur de viață", a spus actorul.

Informația este făcută publică în contextul în care Cassidy a părut să se chinuie să-și amintească versurile în timpul unui concert din California din acest weekend.

Cassidy a avut o viață personală turbulentă în ultimii ani, divorțând de a treia soție în 2014, declarând falimentul personal și fiind acuzat de părăsirea locului după un accident de mașină în 2015, potrivit People.

De asemenea, el s-a luptat cu dependența de droguri și a fost pus sub acuzare pentru conducere în stare de ebrietate de trei ori între 2010 și 2014.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: dementa actor
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close