Antena 3 CNN Externe Actriță americană, arestată după ce a lovit un polițist și un paramedic

Actriță americană, arestată după ce a lovit un polițist și un paramedic

Actriță americană, arestată după ce a lovit un polițist și un paramedic
Sursa foto: Foto: Heather Deen Locklear/ Facebook
25 Iun 2018   •   23:57

Actriţa americană Heather Locklear, una dintre vedetele serialului TV "Melrose Place", a fost arestată pentru lovirea unui poliţist şi a unui paramedic, la o săptămână după ce a fost spitalizată pentru o evaluare psihologică întrucât ameninţase că se va sinucide, a anunţat luni site-ul revistei People.

Un membru al familiei actriţei a apelat numărul de urgenţe din Statele Unite - 911 - în noaptea de duminică spre luni şi a transmis operatorului că vedeta era "puternic ameţită", potrivit TMZ. Atunci când Poliţia a ajuns la faţa locului, Heather Locklear l-ar fi lovit pe un poliţist care încerca să o separe de familia ei. Apoi, actriţa a lovit şi un paramedic care încerca să o imobilizeze pe o targă.

Numele actriţei Heather Locklear figurează în evidenţele Biroului şerifului din Ventura County.

Heather Locklear a fost transportată mai întâi la spital şi a fost apoi încarcerată pentru două capete de acuzare ce vizează agresiunea fizică, a raportat site-ul TMZ. Vedeta americană, în vârstă de 56 de ani, este în prezent în detenţie, iar cauţiunea ei a fost stabilită la 20.000 de dolari.

Poliţiştii nu au confirmat identitatea acelei persoane, însă documentele publice arată că Heather Locklear locuieşte în complexul rezidenţial în care s-a produs incidentul.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: actriţă politist
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close