x close

Actrița Edith Gonzalez, plânsă de familie și de fanii din toată lumea. Detalii neștiute din spatele tragicului eveniment

13 Iun 2019   •   23:26
Actrița Edith Gonzalez, plânsă de familie și de fanii din toată lumea. Detalii neștiute din spatele tragicului eveniment foto- Instagram

Edith Gonzalez, îndrăgita actriță de telenovele, de origine mexicană, s-a stins din viață la doar 54 de ani. Actrița fusese diagnosticată cu cancer din 2016. 

A lăsat în urmă un soț și o fiică de 15 ani îndurerați și o mulțime de fani care au încurajat-o pe tot parcursul perioadei dificile. 

Lorenzo Lazo, soțul actriței, i-a fost alături timp de nouă ani, atât în momentele frumoase, cât și în cele mai dificile. Ce e cel mai trist pentru el e că Edith e a doua soție pe care cancerul i-o răpește.

Edith Gonzalez și-a început cariera în lumea cinematografiei la vârsta de patru ani, atunci când a jucat în filmul„ El rey de las gorillas”. Apoi au urmat alte roluri, dar cel care i-a adus un succes uriaș la nivel internațional este rolul din „Inimă Sălbatică”. 
 
În anul 2007, Edith Gonzalez a venit în România pentru a filma un rol din telenovela românească „Inimă de Țigan”, devenind și mai cunoscută în țara noastră. 

Citeşte mai multe despre:

actrita cancer
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati