Antena 3 CNN Externe Actrița Edith Gonzalez, plânsă de familie și de fanii din toată lumea. Detalii neștiute din spatele tragicului eveniment

Actrița Edith Gonzalez, plânsă de familie și de fanii din toată lumea. Detalii neștiute din spatele tragicului eveniment

Actrița Edith Gonzalez, plânsă de familie și de fanii din toată lumea. Detalii neștiute din spatele tragicului eveniment
Sursa foto: foto- Instagram
13 Iun 2019   •   23:26

Edith Gonzalez, îndrăgita actriță de telenovele, de origine mexicană, s-a stins din viață la doar 54 de ani. Actrița fusese diagnosticată cu cancer din 2016. 

A lăsat în urmă un soț și o fiică de 15 ani îndurerați și o mulțime de fani care au încurajat-o pe tot parcursul perioadei dificile. 

Lorenzo Lazo, soțul actriței, i-a fost alături timp de nouă ani, atât în momentele frumoase, cât și în cele mai dificile. Ce e cel mai trist pentru el e că Edith e a doua soție pe care cancerul i-o răpește.

Edith Gonzalez și-a început cariera în lumea cinematografiei la vârsta de patru ani, atunci când a jucat în filmul„ El rey de las gorillas”. Apoi au urmat alte roluri, dar cel care i-a adus un succes uriaș la nivel internațional este rolul din „Inimă Sălbatică”. 
 
În anul 2007, Edith Gonzalez a venit în România pentru a filma un rol din telenovela românească „Inimă de Țigan”, devenind și mai cunoscută în țara noastră. 

×
Subiecte în articol: actriţă cancer
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close