Antena 3 CNN Externe Actriţa Sophia Loren, un nou film pe marile ecrane. Va fi mama unui copil al străzii din România

Actriţa Sophia Loren, un nou film pe marile ecrane. Va fi mama unui copil al străzii din România

Actriţa Sophia Loren, un nou film pe marile ecrane. Va fi mama unui copil al străzii din România
12 Iul 2019   •   15:31

Actriţa Sophia Loren, premiată cu Oscar, va reveni pe marile ecrane după o pauză de un deceniu, într-un lungmetraj regizat de unul dintre fiii ei, Edoardo Ponti, în care celebra artistă italiană interpretează personajul Madame Rosa, o supravieţuitoare a Holocaustului care stabileşte o legătură afectivă specială cu Momo, un imigrant senegalez în vârstă de 12 ani, informează site-ul revistei Variety.

„Madame Rosa este o supravieţuitoare a Holocaustului şi reprezintă capul familiei sale. Cei trei copii ai ei sunt o femeie transgender de 35 de ani, un orfan senegalez de 12 ani şi un copil al străzii din România în vârstă de 10 ani”, a afirmat fiul legendarei actriţe italiene.

Filmul, intitulat „La vita davanti a se” („The Life Ahead”), este o adaptare a romanului „La vie devant soi”, de Roman Gary, adaptat anterior pentru marele ecran de cineastul israelian Moshe Mizrahi sub titlul „Madame Rose”, în care rolul principal a fost jucat de Simone Signoret. Acel lungmetraj a câştigat în 1978 premiul Oscar pentru cel mai bun film străin, transmite rotalianul.com.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close