Antena 3 CNN Externe Actriţe şi fotomodele, prostituate de lux. Câştigau zeci de mii de euro pe săptămână

Actriţe şi fotomodele, prostituate de lux. Câştigau zeci de mii de euro pe săptămână

Actriţe şi fotomodele, prostituate de lux. Câştigau zeci de mii de euro pe săptămână
de M.C.    |    25 Oct 2013   •   20:32

Poliţia braziliană a destructurat o reţea de prostituţie, care furniza bine-cunoscute actriţe şi modele braziliene unor politicieni şi oameni de afaceri din Europa şi Africa, titrează Daily Mail.


Potrivit anchetatorilor, femeile care se prostituau erau prezenţe constante în emisiunile de televiziune sau pe coperţile revistelor pentru bărbaţi. Unele dintre ele erau plătite şi cu aproape 80.000 de euro pe săptămână. 
 
Se estimează că aproximativ 90 de femei erau expediate în fiecare an din Brazilia, către diverse desinaţii din Angola, Africa de Sud, Austria şi Portugalia. Reţeaua ar fi făcut profituri de peste 30 de milioane de euro din 2007 şi până acum.
 
Trei bărbaţi şi două femei au fost reţinuţi în Sao Paolo, fiind confiscate 11 maşini de lux, 23 de paşapoarte, cereri de vize pentru Angole, valută şi droguri.
 
Indentităţile femeilor care lucrau pentru reţea nu au fost făcute publice, însă Luiz Tempestini, şeful poliţiei, a confirmat că era vorba despre dansatoare, actriţie şi fotomodele. Unele dintre ele au fost forţate să lucreze pentru cei arestaţi, care acum riscă pedepse de până la 30 de ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: Brazilia fotomodele
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close