Antena 3 CNN Externe "Acum exact 20 de ani m-am căsătorit cu dragostea vieţii mele şi cea mai bună prietenă". Declaraţii de dragoste pe Twitter între Obama şi soţia lui

"Acum exact 20 de ani m-am căsătorit cu dragostea vieţii mele şi cea mai bună prietenă". Declaraţii de dragoste pe Twitter între Obama şi soţia lui

 "Acum exact 20 de ani m-am căsătorit cu dragostea vieţii mele şi cea mai bună prietenă". Declaraţii de dragoste pe Twitter între Obama şi soţia lui
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
04 Oct 2012   •   12:06

Barack Obama şi soţia sa Michelle şi-au trimis mesaje de dragoste pe Twitter pentru a marca 20 de ani de căsătorie. Cei doi au folosit acest canal de comunicare pentru a-şi declara dragostea în contextul în care preşedintele Statelor Unite şi-a petrecut seara de miercuri participând la o dezbatere cu adversarul său republican Mitt Romney, relatează AFP.
   
"Acum exact 20 de ani m-am căsătorit cu dragostea vieţii mele şi cea mai bună prietenă. Aniversare fericită, Michelle", a scris preşedintele miercuri dimineaţa într-un mesaj postat pe contul oficial @BarackObama, care numără 20,4 milioane de abonaţi.

Răspunsul Primei Doamne nu a întârziat să apară. O oră mai târziu, Michelle Obama a răspuns pe acelaşi ton, pe contul @MichelleObama. "O a 20-a aniversare fericită, Barack. Mulţumesc că eşti un partener, prieten şi tată formidabil în fiecare zi. Te iubesc!".
   
Cei doi nu au putut să-şi facă planuri romantice pentru seara de miercuri  din cauza organizării a primei dezbateri televizate.

Cu patru ore înainte de dezbatere, echipa democrată de campanie a postat pe contul său YouTube o înregistrare video de aproximativ trei minute şi jumătate, menită să marcheze cei 20 de ani de căsătorie a soţilor Obama.
   
"Sunt mândră de Barack, nu doar pentru că este un preşedinte formidabil, ci şi pentru că a păstrat baze solide pentru familia noastră", afirmă Michelle Obama în această înregistrare video, în timp ce pe ecran se perindă imagini cu cele două fiice ale lor, Malia şi Sasha, în vârstă de 14 şi, respectiv, 11 ani.


×
Subiecte în articol: Barack Obama michelle obama Twitter
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close