Antena 3 Externe Acuzaţia extrem de gravă pe care America o face: "RUSIA trage cu artileria de pe teritoriul său, în Ucraina"

Acuzaţia extrem de gravă pe care America o face: "RUSIA trage cu artileria de pe teritoriul său, în Ucraina"

de O.P.    |    25 Iul 2014   •   06:16
Acuzaţia extrem de gravă pe care America o face: "RUSIA trage cu artileria de pe teritoriul său, în Ucraina"

Rusia trage cu artileria de pe teritoriul său, asupra poziţiilor militare ucrainene.

Este acuzaţia făcută de Washington, prin vocea Departamentului de Stat, care a adăugat că are şi dovezi în acest sens, fără a le dezvălui însă.

Afirmaţia este bazată pe rapoartele făcute de serviciile secrete. După doborârea avionului malaysian, pe 17 iulie, armamentul continuă să traverseze frontiera spre Ucraina, a adăugat Marie Harf, purtător de cuvânt al Departamentului de Stat.

Mai mult decât atât, un oficial american a declarat, sub anonimat, că Rusia a început să tragă cu artileria încă la începutul acestei săptămâni, iar ruşii au sporit prezenţa militară la graniţa cu Ucraina, ajungând la 15.000 de soldaţi.

Rusia a negat de fiecare dată că este implicată direct în revolta din estul Ucrainei, dar Statele Unite şi aliaţii săi europeni acuză Moscova că încurajează răzvrătirea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close