Antena 3 CNN Externe Acuzații de fraudă la alegerile din SUA

Acuzații de fraudă la alegerile din SUA

Acuzații de fraudă la alegerile din SUA
Sursa foto: foto: Facebook
03 Feb 2016   •   23:26

Magnatul Donald Trump îl acuză de fraudă electorală pe adversarul său republican Ted Cruz, câştigătorul scrutinului intern din Iowa, sugerând că ar fi necesar un nou vot în acest stat, informează The Washington Post.

"Ted Cruz nu a câştigat în statul Iowa, a furat voturile. De aceea, toate voturile au fost greşite şi a obţinut mai multe voturi decât se anticipa. Rău!", a transmis Donald Trump prin Twitter.

Trump, care s-a clasat pe locul doi în scrutinul republican din Iowa, susţine că Ted Cruz a făcut afirmaţii false în campania electorală referitoare.

"Cruz a minţit mii de alegători că eu sunt în favoarea proiectului ObamaCare - o minciună absolută!", a explicat Trump, notând şi că adversarul său a sugerat retragerea din cursă a lui Ben Carson.

În acest context, Trump cere organizarea unui nou scrutin republican în statul Iowa, în cadrul seriei de alegeri pentru desemnarea candidatului Partidului Republican la funcţia de preşedinte al SUA.

"Pe baza fraudelor comise de senatorul Ted Cruz în caucusul din Iowa, fie trebuie organizat un nou scrutin, fie rezultatele obţinute de Cruz trebuie anulate", a subliniat Trump.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close