Antena 3 CNN Externe Acuzații grave în Marea Britanie. Ce ar fi pățit o fetiță dată în grija unor musulmani

Acuzații grave în Marea Britanie. Ce ar fi pățit o fetiță dată în grija unor musulmani

Acuzații grave în Marea Britanie. Ce ar fi pățit o fetiță dată în grija unor musulmani
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Aug 2017   •   18:50

Familia unei fetițe creștine susține ca aceasta a ajuns în grija unor părinți sociali musulmani care ar fi încurajat-o să învețe araba și să nu manânce carne de porc.

Copila, în vârstă de 5 ani, de religie creștină, ar fi fost obligată de serviciile sociale să locuiască cu părinți sociali musulmani care nu vorbeau engleza.

Aceasta a fost îngrijită de doua familii adoptive musulmane în ultimele șase luni, deși familia ei a implorat autoritățile ca ea să rămână în grija bunicii ei

Potrivit Daily Mail, una dintre mamele sociale purta niqab, vălul care acoperă totul cu excepția ochilor. Fetița ar fi implorat să nu fie retrimisă la părinții musulmani pentru ca ei ”nu vorbesc engleza”.

Copilei i s-ar fi spus să-și scoată cruciulița de la gât și nu i s-a permis sa manânce paste carbonara pentru că sunt făcute cu carne de porc.

Un parlamentar britanic a cerut guvernului să investigheze acest caz susținând că părinții sociali ar trebui să respecte originea religioasă și culturală a copiilor luați în grijă. 

×
Subiecte în articol: musulmani autorităţi
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close