Antena 3 CNN Externe Acuzații grave la adresa lui Donald Trump. ”Este un om scârbos”

Acuzații grave la adresa lui Donald Trump. ”Este un om scârbos”

Acuzații grave la adresa lui Donald Trump. ”Este un om scârbos”
15 Oct 2016   •   09:01

Kristin Anderson îşi petrecea noaptea într-un club de noapte newyorkez la începutul anilor '90, atunci când un bărbat s-a aşezat lângă ea pe canapeaua de catifea roşie, înainte de a-şi întinde mâna pe sub fusta acesteia şi de a o atinge în zona genitală. Femeia susţine că atunci când s-a întors pentru a-şi privi în ochi agresorul, l-a recunoscut imediat pe republicanul Donald Trump, scrie Adevărul.

Acuzaţia vine în contextul în care cel puţin saşe femei au mărturisit în ultima săptămână că au fost pipăite sau sărutate forţat de către miliardarul republican, relatează Washington Post. ”Avea un aspect deosebit - cu frizura şi sprâncenele. Adică, nimeni altcineva nu are acele sprâncene”, a mărturisit femeia într-un interviu emoţionant pentru jurnaliştii de la Washington Post.

Anderson era doar o tânără, care încerca să-şi facă o carieră de model în metropola newyorkeză, atunci când miliardarul a pipăt-o într-un club de noapte. Aceasta susţine că a fost extrem de scârbită de incident, iar prietenii ei s-au gândit că: ”Donald este un om scârbos. Cu toţii ştim că este un om scârbos. Hai să depăşim momentul”.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump Alegeri SUA
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close