Antena 3 CNN Externe Acuzaţiile împotriva lui DSK ar putea fi retrase: Menajera făcea frecvent sex pe bani cu clienţii

Acuzaţiile împotriva lui DSK ar putea fi retrase: Menajera făcea frecvent sex pe bani cu clienţii

Acuzaţiile împotriva lui DSK ar putea fi retrase: Menajera făcea frecvent sex pe bani cu clienţii
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
05 Iul 2011   •   18:08
Acuzaţiile de viol aduse fostului şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, ar putea fi retrase la următorul termen al procesului,  adică în două săptămâni. Potrivit New York Post, menajera care a depus plângerea ar mai fi prestat servicii sexuale pentru clienţii hotelului şi înainte de acest incident.

"Este clar că nu avem un caz sustenabil. Nimic din ceea ce aceasta spune nu mai este credibil. Păcat, pentru că acum nu vom şti niciodată ce s-a petrecut de fapt în acea cameră de hotel. Nivelul ei de credibilitate este foarte scăzut, suntem conştienţi că nu avem cum să câştigăm procesul", ar fi spus procurorii, conform sursei citate.

Mai mult decât atât, avocaţii lui Strauss-Kahn ar fi avansat un scenariu potrivit căruia acesta ar fi întreţinut într-adevăr relaţii sexuale cu menajera, dar de comun acord şi pentru o anumită sumă de bani. Astfel, camerista l-ar fi acuzat de viol pe şeful FMI pentru că nu şi-ar fi onorat datoria.

"În trecut, clienţii îi lăsau banii în cameră, după ce plecau. Acum, când s-a întors să caute banii, a rămas dezamăgită"

Fostul director al FMI a fost reţinut pe 14 mai, la bordul unui avion Air France, după ce a fost acuzat de o cameristă a unui hotel din New York de agresiune sexuală. Dominique Strauss-Kahn a pledat nevinovat la acuzaţiile de agresiune sexuală formulate împotriva sa.

×
Subiecte în articol: Dominique Strauss Kahn viol menajera
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close