Adevărul ascuns de familia regală despre Prinţesa Diana. "Am trimis nişte oameni să te UCIDĂ"

de O.P.    |    09 Sep 2014   •   10:21
Adevărul ascuns de familia regală despre Prinţesa Diana. "Am trimis nişte oameni să te UCIDĂ"
Prințesa Diana ar sunat-o pe Camilla Parker Bowles în mijlocul nopții pentru a o amenința că a trimis pe cineva să o ucidă, susține Penny Junor, o biografă a familiei regale britanice, într-un articol apărut duminică în Daily Mail.

Potrivit acesteia, Diana vedea conspirații peste tot și trimitea mesaje anonime, agitate și uneori de-a dreptul vitriolice, mai multor persoane, printre care secretarul ei privat, Patrick Jephson, sau lui Tiggy Legge-Bourke, îngrijitoarea angajată de Prințul Charles pentru a avea grijă de copii după despărțirea lor.

Până și Camilla — povestește Junor — a avut parte de telefoane de amenințare. Prințesa i-a telefonat Camillei în mijlocul nopții, atunci când aceasta se afla singură în casă, în mijlocul pustietății. "Am trimis niște oameni să te ucidă. Sunt afară, în grădină. Uită-te pe fereastră; îi poți vedea?", i-ar fi spus Diana Camillei. Potrivit tabloidului britanic, o nouă carte scrisă de Penny Junor va face în curând dezvăluiri despre viața interioară agitată a prințului Harry care va împlini săptămâna viitoare 30 de ani.

Sâmbătă, într-un articol apărut în aceeași publicație, Junor a povestit despre chefurile dezlănțuite la care a participat Harry, despre tensiunile cu familia Middleton și despre numeroasele sale flirturi, iar duminică despre "educația toxică" care i-a marcat viața.

Articolele publicate în Daily Mail sunt extrase din cartea "Prince Harry: Brother, Soldier, Son", care va fi publicată joi de editura Hodder & Stoughton, la prețul de 20 de lire sterline.

x close