Antena 3 CNN Externe Un tânăr a murit după ce a folosit adeziv în locul prezervativului, în timpul unei partide de amor

Un tânăr a murit după ce a folosit adeziv în locul prezervativului, în timpul unei partide de amor

Un bărbat a murit după ce a folosit un lipici foarte puternic în timpul unei partide de amor cu iubita sa.

Un tânăr a murit după ce a folosit adeziv în locul prezervativului, în timpul unei partide de amor
Sursa foto: pexels
de Laura Dinu    |    26 Aug 2021   •   17:51

Salman Mirza, în vârstă de 25 de ani, și-ar fi aplicat adeziv epoxidic ca substitut pentru protecție, în timpul unei partide de amor, într-un hotel din Gujarat, India. Cei doi au uitat să ia la ei un prezervativ, astfel încât au fost nevoiți să găsească o alternativă. În ciuda faptului că experții au avertizat în nenumărate rânduri bărbații să nu își ”sigileze” organul sexual, scrie thesun.co.uk.

Cuplul folosea deseori adezivul pentru a-l inhala, în amestec cu un înălbitor, ținând cont de faptul că amândoi erau cunoscuți ca fiind dependenți de droguri. 

Cei doi s-au cazat la hotelul din cartierul Juhapura din Ahmedabad pe data de 22 iunie. Aflându-se sub influența substanțelor interzise, bărbat a decis să folosească adezivul pentru a-și ”sigila” părțile intime, înainte de contactul sexual, pentru a evita o eventuală sarcină, potrivit unui ofițer superior de poliție.

„Deoarece nu aveau nicio protecție, au decis să aplice adezivul pe părțile intime ale tânărului, pentru a se asigura că tânăra nu rămâne însărcinată. Aveau adezivul la ei deoarece îl foloseau ocazional alături de înălbitor pentru a se droga”. 

A doua zi, Mirza a fost găsit inconștient  de către un amic al lui, lângă un complex de apartamente. Acesta l-a dus imediat acasă. Starea bărbatului a continuat  însă să se deterioreze, așa încât a fost transportat de urgență la spitalul Sola, unde medicii l-au diagnosticat cu insuficiență multiplă de organe, cauzată chiar de adeziv. 

”Din păcate, adezivul i-a deteriorat organele și a murit din cauza unei insuficiențe multiple de organe”, a mai declarat ofițerul. 

Rudele tânărului au solicitat o anchetă cu privire la moartea lui. Acestea sunt de părere că el ar fi putut lua anumite substanțe care să-i fi afectat sănătatea, lipiciul cauzându-i doar complicații. 

×
Subiecte în articol: India
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close