Antena 3 CNN Externe Un adolescent britanic a ucis două surori, după ”un pact cu diavolul”. A fost condamnat la 35 de ani de închisoare

Un adolescent britanic a ucis două surori, după ”un pact cu diavolul”. A fost condamnat la 35 de ani de închisoare

Danyal Hussein își va petrece următorii 35 de ani în spatele gratiilor. Individul a înjunghiat fatal două femei, într-un parc nord-vestul Londrei, după ce a făcut un ”pact cu diavolul”.

Un adolescent britanic a ucis două surori, după ”un pact cu diavolul”. A fost condamnat la 35 de ani de închisoare
Sursa foto: Colaj: Twitter/ lomelindi12+Shabnam
de Cerasela Stafie    |    28 Oct 2021   •   20:16

Tânărul, care are doar 19 ani, a comis crimele în luna iunie a anului trecut. El a fost condamnat recent de judecătorii britanici la minim 35 de ani de închisoare.

Individul a uimit opinia publică după ce a dezvăluit că le-a ucis cu sânge rece pe cele două femei, după ce ar fi făcut un pact cu forțe demonice. Potrivit acestuia, bărbatul trebuia să ”efectueze un minim de șase sacrificii la fiecare șase luni atât timp cât sunt liber și capabil din punct de vedere fizic”, scrie News.sky.com.

Surorile Bibaa Henry și Nicole Smallman rămăseseră singure în parcul Wembley, după ce restul invitaților de la petrecerea la care participaseră au plecat. Cele două au continuat să cânte, să facă poze și să danseze, până a apărut Danyal Hussein.

Nicole Smallman a fost ucisă cu 28 de lovituri de cuțit, iar sora ei a primit opt. În timpul atacului, agresorul s-a rănit. Cu ajutorul expertizei ADN și a unor imagini surprise de camerele de supraveghere din apropiere, polițiștii londonezi au reușit să dea de urma acestuia o luna mai târziu.

Trupurile neînsuflețite ale celor două femei au fost găsite la două zile de la dispariție. Erau ascunse în tufișurile din parc, în apropierea locului unde au fost văzute pentru ultima dată.

După ce l-au identificat, anchetatorii au găsit în locuința lui și un ”contract”. Acesta era încheiat cu un demon și semnat cu sângele bărbatului. Ulterior, în primele zece zile de la dubla crimă, individul a cheltuit 160 de lire la loterie.

Este ”o persoană foarte, foarte periculoasă și rea. Cred că ar fi continuat să ucidă”, a afirmat inspectorul-șef Simon Harding cu privire la Hussein.

 

 

 

×
Subiecte în articol: crimă Londra condamnare
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close