Antena 3 CNN Externe Adolescent saudit, arestat în SUA pentru că a cântat despre Osama ben Laden într-un avion

Adolescent saudit, arestat în SUA pentru că a cântat despre Osama ben Laden într-un avion

Adolescent saudit, arestat în SUA pentru că a cântat despre Osama ben Laden într-un avion
Sursa foto: Foto: travel.usatoday.com
23 Feb 2012   •   09:45
Un adolescent saudit a fost inculpat miercuri pentru că a cauzat probleme la bordul unui zbor al Continental Airlines pe ruta Portland-Houston, informează Huffington Post. Avionul a fost nevoit să revină pe aeroport, după ce adolescentul a ameninţat cu pumnul un însoţitor de bord şi l-a invocat pe Osama ben Laden.
 
Tânărul a fost identificat ca Yazeed Mohammed A. Abunayyan, în vârstă de 19 ani. Marţi noaptea, zborul companiei Continental a revenit după decolare pe aeroportul din Portland, în statul Oregon, unde Abunayyan a fost arestat.
 
Potrivit rechizitoriului, el a agresat un însoţitor de zbor şi un membru al echipajului, "şi anume prin refuzul de a nu mai fuma şi a renunţa la o ţigaretă electronică la solicitarea unui însoţitor (de bord), urlând vulgarităţi şi ameninţând însoţitorul (de bord) cu pumnul".
 
De asemenea, Abunayyan a lovit sau a încercat să lovească mai mulţi pasageri şi a vorbit şi cântat despre Osama ben Laden şi despre ura sa despre femei, potrivit rechizitoriului.
 
Întrebat dacă poliţia federală americană (FBI) îl consideră drept o ameninţare de natură teroristă, purtătoarea de cuvânt Beth Anne Steele a notat că rechizitoriul vizează acuzaţii de interferenţă la bordul unui avion şi nu de terorism. Ţigaretele electronice utilizează baterii pentru încălzirea soluţiei de nicotină, creând vapori care sunt inhalaţi.

 

×
Subiecte în articol: adolescent avion arestat SUA Politie
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close