Antena 3 CNN Externe O adolescentă s-a prefăcut moartă în timp ce era aruncată de pe un pod, pentru a scăpa de ucigașul prietenei sale

O adolescentă s-a prefăcut moartă în timp ce era aruncată de pe un pod, pentru a scăpa de ucigașul prietenei sale

Momente de coșmar pentru o adolescentă din SUA care și-a văzut cea mai bună prietenă ”aproape decapitată”.Tânăra s-a prefăcut moartă pentru a scăpa de ucigașul care a aruncat-o peste un pod.

O adolescentă s-a prefăcut moartă în timp ce era aruncată de pe un pod, pentru a scăpa de ucigașul prietenei sale
Sursa foto: The Daily Star
de Alexandra Ionescu    |    17 Oct 2021   •   16:26

Două prietene, Elizabeth Reiser și Brandi Hicks voiau să se relaxeze după ce și-au dat ultimele examene, când un bărbat s-a apropiat de ele și le-a rugat să îl ducă cu mașina. Chiar le-a oferit 20 de dolari pentru acest serviciu.

”Bărbatul a vorbit puțin cu Liz și Brandi., Liz a simțit că ceva nu e în regulă, dar Brandi a considerat că fiind amândouă acolo, va fi sigur să îl ia cu mașina”, a spus mama lui Elizabeth.

Fetele au decis să îl ducă cu mașina și i-au cerut adresa ca să știe unde să îl lase. Fetele au simțit că ceva nu e în regulă, atunci când comportamentul bărbatului s-a schimbat brusc.

Tinerele au oprit mașina și l-au rugat să coboare,  moment în care acesta a scos un cuţit şi l-a îndreptat spre acestea, obligând-o pe cea care se afla la volan să continue să conducă, spunându-i că trebuie să ajungă pe un câmp aflat la marginea oraşului.

A legat-o pe Brandi de volan cu șireturile, iar pe Liz a dus-o pe câmp, unde a înjunghiat-o în gât, spate și față. A lăsat-o să sângereze, și a venit după Brandi, care era încă în maşină, a dezlegat-o şi a condus-o la locul crimei, unde a fost forţată să asiste la ultimele momente din viaţa celei mai bune prietene.

Întorşi la maşină, criminalul a folosit o pereche de şosete pentru a nu lăsa amprente pe volan şi a dus-o pe fată în aproperea unei linii de cale ferată din apropierea râului Tuscarawas din New Philadelphia.

Aici, tânăra de 18 ani a fost abuzată sexual în mod repetat, iar apoi agresorul a încercat să o stranguleze cu şireturile pe care mai devreme le folosise pentru a-i lega mâinile. Acesta a încercat de trei ori să o lase fără aer, după care a crezut că tânăra a murit.

Cu toate acestea, fata a luptat împotriva morţii şi şi-a recăpatat ca prin minune cunoştinţa, considerând că singurul mod prin care poate scăpa este să joace rolul de moartă.

Când bărbatul a considerat că Brandi a murit, a încercat să îi împingă trupul într-o prăpastie. Fata a plonjat în apa râului de sub calea ferată, unde a rămas plutind, fără să facă nicio mișlcare care ar fi putut să o dea de gol. 

Agresorul a rămas pe pod ”vorbind singur și lovind pietre”. După ce agresorul a plecat, Brandi a ieșit din apă și a cerut ajutorul unui motociclist, care a dus-o la spital. Acolo le-a oferit polițiștilor informații detaliate despre criminal.

În tot acest timp, o femeie numită Sheila Davis a sunat la poiție și le-a spus că fiul ei a fost implicat într-o crimă. Femeia a oferit detaliile pe care le aflase de la ginerele ei, ceea ce l-a descris întocmai pe cel suspectat.

Un tânăr de 27 de ani, pe nume Matthew Vaca s-a dus la cumnatul lui, și l-a dus pe câmpul unde a comis îngrozitoarea crimă, ba chiar i-a arătat și cuțitul însângerat. Se pare că Vaca avea un cazier încărcat, a fost suspectat de ameninţarea cu moartea, furt şi fals în documente.

A fost condamnat la 96 de ani de închisoare, potrivit Daily Star.

×
Subiecte în articol: crima SUA adolescenta decapitare
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close