Antena 3 CNN Externe Adolescentă de 14 ani, violată de 40 de bărbați. Violatorii sunt liberi

Adolescentă de 14 ani, violată de 40 de bărbați. Violatorii sunt liberi

Adolescentă de 14 ani, violată de 40 de bărbați. Violatorii sunt liberi
Sursa foto: Foto: Pixabay
08 Sep 2017   •   18:44

Poliția tailandeză a deschis o anchet după ce o adolescentă de 14 ani susține că a fost violată de 40 de bărbați în 8 luni, a anunțat guvernatorul provinciei Phang Nga, Eggarat Leesen, citat de CNN.

Fata a spus autorităților că a fost atacată de mai multe ori în perioada mai-decembrie 2016, iar procurorul general al provinciei Phang Nga a arestat trei bărbați car au fost între timp eliberați pe cauțiune, scrie libertatea.ro.

Leesen a spus că, în timpul audierilor victima a susținut că până la 40 de bărbați au fost implicați în violuri. El a adăugat că nu toți suspecții sunt din localitatea Koh Raed, ceea ce face investigația cu atât mai dificilă.

Comandantul poliției regionale, generalul Boonthawee Torraksa, a declarat că poliția efectuează o anchetă, dar a refuzat să comenteze numărul de suspecți suplimentari, însă a spus că nu crede că vor fi 40 de persoane.

În plângerea penală se arată că fată a fost violată prima oară de un bărbat car a intrat în locuința sa în timp ce părinții acesteia erau plecați la muncă, apoi a fost forțată să meargă la o colibă unde a fost drogată, legată și violată de mai mulți bărbați.

×
Subiecte în articol: viol Thailanda
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close