Antena 3 CNN Externe ”Nu am cerut eu asta. Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. O adolescentă a fost violată în mare, în apropierea unei plaje din Bournemouth

”Nu am cerut eu asta. Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. O adolescentă a fost violată în mare, în apropierea unei plaje din Bournemouth

O adolescentă de 15 ani a fost violată în fața a mii de oameni, fără ca nimeni să nu observe nimic. Atacatorul a împins-o în mare, departe de țărm, unde a abuzat-o. Totul s-a petrecut în apropierea unei plaje din Bournemouth, Marea Britanie.

”Nu am cerut eu asta. Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. O adolescentă a fost violată în mare, în apropierea unei plaje din Bournemouth
Sursa foto: Pixabay
de Alexandra Ionescu    |    07 Sep 2021   •   16:03

A vorbi despre viol, nu este ceva ușor. Traumele cu care victimele se confruntă, rușinea pe care o simt, și teama, sunt greu de gestionat.

Deseori, dezgustul față de cel care a comis abuzul se însoțește de un sentiment de frică intensă.

Pe lângă aceste traume, provocate în mod nemijlocit prin faptele la care au fost supuse, victimele sunt nevoite să înfrunte și cortegiul de interogatorii, expertize, confruntări, necesare desfășurării procesului penal. 

Tânăra de 15 ani, care a fost victima unui abuz înfiorător a decis să vorbească despre ziua pe care, probabil, și-o va aminti toată viața.

Atacatorul a văzut-o pe o plajă unde se juca cu minge, cu un prieten. Veniseră se să răcorească, în cea mai toridă zi din an.

La un moment dat, când mingea a aterizat lângă el, bărbatul, pe care se pare că l-ar chema Dabby, a început să intre în vorbă cu tânăra. 

Profitând de un moment de neatenție al prietenului acesteia, Dabby a început să o împingă în mare, până când, fata nu a mai putut simți nisipul sub picioare. 

Atunci a început să o violeze, minute în șir, în fața unei plaje, pe care mii de oameni se bucurau de soare.

„Eram singură și el a început să mă împingă în apa adâncă și nu mai simțeam picioarele pe fundul mării.

Atunci a început să mă atingă.

Nimeni nu a putut vedea ce se întâmplă și atunci m-a violat”, a mărturisit tânăra.

Fata a reușit să scape, la un moment dat, și a fugit înapoi la prietenii ei, cărora le-a spus ce s-a întâmplat.

Atacatorul a urmărit-o și a întrebat-o cum ar putea să o contacteze, și i-a spus că el este din Birmingham.

Prietenul fetei l-a gonit, și atunci a fost ultima oară când aceasta l-a mai văzut. 

„Sunt atât de speriată că oamenii mă vor judeca pentru ceea ce s-a întâmplat.

Nu am cerut acest lucru – am încercat să-l opresc, dar nu am putut”, a mai spus fata.

”De când mi s-a întâmplat asta m-am schimbat mult. Nu pot să mai ies afară din casă.

Mă simt tot timpul speriată și vulnerabilă”.

Violatorul este descris ca având pielea bronzată, în jur de 1.70 m înălțime și de o construcție subțire, dar musculoasă, cu părul scurt și închis la culoare.

Purta pantaloni scurți de înot negri sau gri.

Polițiștii au dezvăluit, de asemenea, că avea părul închis la culoare, dat pe spate, o sprânceană stângă rasă și un cercel în urechea stângă, potrivit The Daily Mail.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close