Antena 3 CNN Externe Adolescenţi români reţinuţi în Franţa, după ce au jefuit mai multe persoane

Adolescenţi români reţinuţi în Franţa, după ce au jefuit mai multe persoane

Adolescenţi români reţinuţi în Franţa, după ce au jefuit mai multe persoane
Sursa foto: tineri
14 Iun 2009   •   16:38

Trei tineri români în vârstă de 14 şi, respectiv, 15 ani au fost reţinuţi de autorităţile franceze, în localitatea Longjumeau. Adolescenţii sunt suspectaţi că au furat bani din bancomatele unor bănci. Potrivit publicaţiei Le Parisien, cei trei români le-ar fi atras atenţia victimelor cu o petiţie falsă.

Modalitatea de furt a adolescenţilor români este aproape identică cu cea utilizată în cazul unei infracţiuni înregistrată, joi după-amiază, în Crosne, din departamentul francez Essonne.

Atunci, o femeie care vroia să retragă bani de la un bancomat a fost înconjurată de trei adolescenţi. Doi dintre tineri i-au atras atenţia utilizând o petiţie falsă, iar al treilea a furat banii care ieşeau din bancomat. Cei trei au fugit.

Autorităţile au arestat trei adolescenţi români care au recunoscut infracţiunea. Aceştia au dezvăluit şi locul în care au ascuns cei 350 de euro furaţi.

Un alt grup de adolescenţi români, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, au fost reţinuţi, marţi, în Crosne. Ei au utilizat aceeaşi metodă de furt.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Franta hoti bancomate
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close