Antena 3 CNN Externe Adversarii politici i-au plătit deja biletul. Unde îşi doreşte să zboare Hillary Clinton

Adversarii politici i-au plătit deja biletul. Unde îşi doreşte să zboare Hillary Clinton

Adversarii politici i-au plătit deja biletul. Unde îşi doreşte să zboare Hillary Clinton
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    01 Mai 2012   •   18:47

Hillary Clinton, fostă primă doamnă a SUA şi şeful diplomaţiei americane, îşi doreşte să fie şi astronaut. Senatoarea i-a mărturisit acest vis miliardarului britanic Richard Branson, pe care l-a primit, la sfârşitul săptămânii trecute, la Washington, informează AFP.

"Sunt foarte fericită că Richard Branson este aici pentru că, de foarte, foarte multă vreme, îmi doresc să fiu astronaut şi cred că el îmi poate oferi o ultimă şansă să-mi realizez acest vis", a declarat secretarul de stat american, în vârstă de 64 de ani.

În octombrie 2011, Richard Branson, patronul companiei Virgin Galactic, a inaugurat la New Mexico Spaceport America, primul aeroport spaţial particular din istorie, de pe care vor decola începând cu anul viitor primii turişti ai spaţiului.

Mai multe sute de amatori şi-au rezervat deja bilete, chiar dacă acestea nu sunt deloc ieftine, preţul mediu fiind de aproximativ 200.000 de dolari.

Răspunzând cu umor interesului lui Hillary Clinton pentru zborul în spaţiu, miliardarul britanic a asigurat-o să nu-şi facă probleme pentru că adversarii politici republicani au plătit deja biletul pentru aceasta, fiind foarte fericiţi că vor putea să o trimită în spaţiu.

"Totul este plătit, totul este aranjat", a spus el.

×
Subiecte în articol: Hillary Clinton astronaut
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close