Antena 3 CNN Externe "Aeronava nu a căzut din cer". Reconstituirea traseului avionului care s-a prăbuşit în Alpii francezi

"Aeronava nu a căzut din cer". Reconstituirea traseului avionului care s-a prăbuşit în Alpii francezi

"Aeronava nu a căzut din cer". Reconstituirea traseului avionului care s-a prăbuşit în Alpii francezi
Sursa foto: Foto captura CNN
25 Mar 2015   •   15:16
Avionul Germanwings, care s-a prăbuşit, marţi, în Alpii francezi, "nu a căzut din cer", susţine un expert în aviaţie, citat de CNN, care prezintă o reconstituire a traseului urmat de aeronavă, de la decolare, până în momentul în care a dispărut de pe radare.

Avionul Airbus A320 decolase marţi dimineaţă de pe aeroportul El Prat din Barcelona având la bord 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului, destinaţia fiind Dusseldorf.

După ce a traversat zone cu turbulenţe deasupra Mării Mediterane, avionul a intrat în spaţiul aerian francez, unde condiţiile meteo erau optime.

Deasupra Alpilor Francezi, aparatul a intrat într-o coborâre abruptă ce a durat circa 8 minute, iar când a ajuns la o altitudine de circa 2.000 de metri a dispărut de pe radare la ora locală 10:53 (09:53 GMT), moment în care controlorul de trafic aerian a declarat stare de urgenţă.

Şeful diplomaţiei franceze Laurent Fabius a declarat că ''principalele naţionalităţi ale victimelor sunt germană şi spaniolă, însă există şi alte naţionalităţi deja confirmate, respectiv argentiniană, australiană, belgiană, britanică, columbiană, daneză, israeliană, japoneză, marocană, mexicană şi olandeză''.
 
"This airplane didn't fall out of the sky," an expert says. As the #Germanwings crash investigation continues, "messy weather" moving in could complicate recovery efforts: http://cnn.it/1EPCvNS

Posted by CNN on 24 martie 2015

×
Subiecte în articol: GermanWings avion prabusit
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close