Antena 3 Externe Mesajul șocant al premierului Croației după ce criminalul de razboi s-a sinucis otrăvindu-se în Tribunalul de la Haga

Mesajul șocant al premierului Croației după ce criminalul de razboi s-a sinucis otrăvindu-se în Tribunalul de la Haga

29 Noi 2017   •   19:56
Mesajul șocant al premierului Croației după ce criminalul de razboi s-a sinucis otrăvindu-se în Tribunalul de la Haga
Sursa foto: foto: Facebook

Premierul Croației, Andrej Plenkovic, a transmis condoleanțe familiei fostului comandant al forțelor croate din Bosnia, care s-a stins din viață în spital, după ce s-a otrăvit în sala de tribunal. 

"Gestul său, la care, din nefericire, am fost martori toți astăzi, ilustrează înainte de toate profunda nedreptate morală față de cei șase croați din Bosnia', a căror condamnare a fost confirmată în apel de instanța de la Haga, precum și 'față de poporul croat", a transmis premierul croat în timpul unei conferințe de presă. 

Fostul comandant al forţelor croate din Bosnia, Slobodan Praljak, a murit la vârsta de 72 de ani, într-un spital din Haga, după ce a băut otravă la Tribunalul din Haga, imediat ce și-a auzit condamnarea de 20 de ani de închisoare pentru fapte de epurare etnică. 

Momentul șocant în care bărbatul a băut otravă în sala de tribunal poate fi văzut aici

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close