Antena 3 CNN Externe Află de ce maşina lui Steve Jobs nu avea număr de înmatriculare

Află de ce maşina lui Steve Jobs nu avea număr de înmatriculare

Află de ce maşina lui Steve Jobs nu avea număr de înmatriculare
Sursa foto: Sursa: incont.ro
10 Noi 2011   •   18:26
Steve Jobs nu a fost doar un vizionar care a revoluționat tehnologia ci și omul care ar putea schimba legislația auto a statului american California. Se cunoaște deja că mașina preferată a co-fondatorului Apple a fost un Mercedes SL 55 AMG, model la volanul căruia a fost surprins în repetate rânduri. Mulți însă au remarcat faptul că mașina lui Jobs nu purta plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Misterul legat de lipsa numerelor de înmatriculare a fost elucidat de Jon Callas, un fost angajat al lui Jobs, scrie iTWire.


Jon Callas, care a avut mai multe funcții în aparatul de securitate de la Apple, a declarat că lui Steve Jobs îi plăcea ideea de a fi diferit, drept urmare a descoperit o cale legală prin care să circule, în voie, fără să se folosească de plăcuțele cu pricina.

Steve Jobs s-a folosit de o lacună în legislația auto a statului american California, care spune că o mașină nou nouță poate circula fără numere de înmatriculare până la șase luni.

Astfel, Jobs a făcut un aranjament cu un dealer auto prin care acesta se obliga să-i livreze, o dată la șase luni, un Mercedes SL 55 AMG argintiu, primind la schimb mașina „veche” a lui Jobs.

Aranjamentul în cauză era favorabil ambelor părți implicate: Steve Jobs circula cu o mașină de lux fără să fie nevoit să o înmatriculeze, iar dealerul auto se putea lăuda că mașinile primite la schimb au fost testate de renumitul co-fondator Apple.
 





×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close