Antena 3 CNN Externe Agenţie de turism: Nu divorţaţi, duceţi-vă în vacanţă!

Agenţie de turism: Nu divorţaţi, duceţi-vă în vacanţă!

Agenţie de turism: Nu divorţaţi, duceţi-vă în vacanţă!
Sursa foto: concediu
03 Sep 2009   •   17:41

Nu divorţaţi, consultaţi un agent de turism! Acesta este îndemnul pe care îl adresează un operator turistic cuplurilor al căror mariaj trece printr-o criză.

Agenţia de turism din India KV Tours and Travels a lansat oferta "divorţ şi turism". Această ofertă are scopul de a împăca cuplurile aflate în pragul divorţului, informează AFP.

A trecut o lună de la lansarea programului. 12 cupluri au solicitat deja informaţii siplimentare despre ofertă. Există mai multe oferte în cadrul acesti program. Acestea variază de la o săptămână petrecută într-o staţiune montană până la vacanţe în străinătate.

"Îi trimitem în locuri în care nu au mai fost niciodată, care nu sunt foarte aglomerate, sau în care nu au rude", a declarat Vijesh Thakker, directorul agenţiei de turism.

Cuplurile sunt însoţite în vacanţă de un consilier marital, ale cărui servicii sunt plătite de agenţia de turism. Principalul scop al consilierului este să-i încurajeze pe cei doi soţi să încerce să clădească un nou început al relaţiei lor.

În India, rata divorţurilor este de 10%, iar în SUA procentajul ajunge la 50%. Chiar dacă India este o ţară cu o rată a divorţurilor relativ mică, numărul cuplurilor care decid să pună capăt căsătoriei este în creştere.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vacanţă consilier divort
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close