Antena 3 CNN Externe Agresorul româncei care a murit în Roma, la închisoare. Riscă 18 ani de detenţie

Agresorul româncei care a murit în Roma, la închisoare. Riscă 18 ani de detenţie

Agresorul româncei care a murit în Roma, la închisoare. Riscă 18 ani de detenţie
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
18 Oct 2010   •   18:57

Agresorul româncei care a murit după ce a fost bătută într-o staţie de metrou din Roma a fost închis. Bărbatul, care până azi a stat în arest la domiciliu, riscă până la 18 ani de detenţie. Potrivit raportului autopsiei, românca a murit în urma unei lovituri puternice la ceafă. Presa din Pensinsulă scrie că rudele femeii îi acuza pe doctorii italieni că au dezintubat-o pe femeie prea devreme, fapt infirmat de raportul autopsiei. Trupul Maricicăi Hăhăianu va fi trimis în România la sfârşitul săptămânii, pentru înmormântare. Primaria Romei a anunţat ca va acoperi cheltuielile de repatriere.

Rezultatele preliminare ale autopsiei, făcute publice de autorităile italiene în urmă cu puţin timp, arată că medicii nu au greşit atunci când au deconectat-o de la aparate pe Maricica Hăhăianu. Lovitura primită de româncă i-a provocat o traumă masivă si ireversibilă.

Români şi italieni regretă deopotrivă tragedia de la staţia de metrou din Roma. Staţia de metrou s-a transformat în loc de pelerinaj pentru sutele de români şi italieni care vin să lase o floare şi să aprindă lumânări în amintirea româncei de 32 de ani.

Tânărul italian care cu o lovitură, a condamnat-o la moarte pe infirmiera româncă este susţinut în continuare de familia şi de prietenii săi. A greşit, recunoaşte mama îndurerată. Dar a fost legitimă apărare.

Dacă se va decide că pumnul dat de italianul de 20 de ani i-a provocat moartea româncei, tânărul riscă până la 18 ani de închisoare.

 



×
Subiecte în articol: romanca roma ucisa inchisoare agresor
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close