Antena 3 CNN Externe Ahmadinejad: Israel planifică un atac masiv asupra Gaza

Ahmadinejad: Israel planifică un atac masiv asupra Gaza

Ahmadinejad: Israel planifică un atac masiv asupra  Gaza
Sursa foto: mahmoud ahmadinejad
02 Iun 2010   •   22:37

Preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad arăta că ţara sa are informaţii precise că Israel planifică lansarea unui "atac masiv" în Gaza, după raidul lansat asupra flotilei umanitare.
"Avem informaţii precise că a plănuit un atac masiv contra Gaza pentru a depăşi înfrângerile trecute," declara Ahmadinejad în cadrul unui discurs public din oraşul Ilam, transmisă live şi de televiziune.
"Vă avertizez că dacă de această dată comiteţi o crimă contra oricărui loc, contra Gaza, furtuna popoarelor din regiune vă va dezrădăcina," arăta acesta.
Acesta s-a mai ridicat şi contra statelor despre care susţine că "au susţinut regimul sionist."
"De această dată dacă susţineţi crimele regimului sionist, furia popoarelor din regiune... nu se va limita doar la graniţele Palestinei, dar vă va da în judecată şi cei cu care sunteţi complici în crimă," declara acesta unei mulţimi entuziastă.
Ahmadinejad a criticat Washington pentru că a adoptat "o poziţie slabă " contra Israelului pentru raidul său criminal contra flotilei umanitare din Gaza.
"Guvernul american a adoptat o poziţie foarte slabă şi o poziţie părtinitoare. În loc de a condamna, a vorbit vag şi s-a gândit să evite a adopta o poziţie," declara el, în timp ce statele europene au adoptat o poziţie?bună?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close